Que veure a l’Iran i les seves ciutats

L’Iran és un país molt gran i no sols en geografia si no en historia, cultura i gent, que mereix ser visitat com a mínim un cop a la vida. Viatgers a la recerca d’un destí diferent és pregunten que veure a Iran i moltes de les agencies o institucions dedicades al turisme no saben que recomanar-li, per aquesta raó en Iran Travel com agència de viatges especialitzada oferim als viatgers les distintes pautes i recomanacions de que veure a l’Iran. Tot just un viatger arriba a territori iranià és seduït per un ventall d’activitats, monuments i histories que s’amaguen darrera de milers d’anys.

Malgrat de ser etiquetat com un destí perillós, Iran rep al any entre 1.000.000 i 500.000 espanyols àvids de conèixer aquest increïble territori, per alguns la millor forma de viatjar a Iran és anar com a motxiller, altres prefereixen que un guia experimentat els narri les diferents històries i curiositats que amaga el país, la veritat és que tots tenen un objectiu en comú visitar la majoria dels monuments i els indrets escollits per la UNESCO com a patrimoni de la humanitat. Cadascun dels viatgers que piquen a la nostra porta abans d’introduir-se en aquest meravellós territori busquen opinions sobre que han de visitar en Iran i a quines zones poden dedicar més hores del viatge.

Esperem que el llistat que és troba a continuació sobre que veure a Iran et sigui d’ajuda per incentivar la teva curiositat de conèixer aquest increïble territori, al ser una agència de viatges especialitzada estem encantats de poder facilitar la informació necessària per viatjar a l’Iran.