Informació i reserva d'hotels

En Iran existeixen diferents facilitats d’allotjament classificada amb preus molt raonables com hotels, pensions, casones.  Per als turistes els hotels i les casones tenen un bon servei i espai suficient en les ciutats populars. Per regla general tots els hotels que trobem estan nets però  si no coneixes la bé la zona i no t’han recomanat algun menor de 3 estrelles ens podem trobar amb algunes sorpreses desagradables. La majoria dels hotels solen tenir restaurant.

S’ha de tenir en compte que el hotels 4 y 5 estrelles, encara que compten amb tots els serveis, siguin confortables, diferents i elegants no és poden comparar amb la categoria d’altre països. Com en altres països , els preus dels hotels encara que siguin de la mateixa categoria son més elevats en les ciutats més importants, i en les dates més importants com en el Nowruz.

Al registrar-te en els hotels és obligatori presentar el passaport (durant l’estada és queden el passaport en custodia)  i emplenar un document.

El càmping encara esta en els seus incís i no és una activitat freqüent. En algunes ciutats existeixen algunes carpes que és lloguen  para els campistes ocasionals, també acullen caravanes i autocaravanes.

Alojamientos categorias 5, 4 y 3 *

Treballem amb tots els hotels de categoria en territori, des de les principals ciutats fins a petites ciutats

Allotjaments turístics a Iran

Si ets dels que prefereix un hotel econòmic només amb el necessari, podem oferir-te a les diferents ciutats els hotels que s’adaptin a un pressupost econòmic. Tots els hotels amb que treballem en aquesta categoria estan verificats amb el nostre responsable a l’Iran, cada un d’ells té lavabo privat i occidental